O nama

Građevinsko preduzeće ˝Bor-Ing˝ je osnovano 2002. godine u Kuli. Prvobitno je formirano kao komanditno društvo, da bi se nakon toga organizovalo kao društvo sa ograničenom odgovornošću. Naše primarne delatnosti su:

Shodno uslugama koje pružamo, naše preduzeće je u organizacionom smislu podeljeno u dva sektora. Jedan deo firme funkcioniše kao projektni biro za objekte visokogradnje (sve vrste industrijskih, poslovnih i stambenih objekata, betonske i čelične hale i skladišta, enterijeri) i objekte niskogradnje, odnosno infrastukturne objekte.

Pored izrade svih vrsta projektne i tehničke dokumentacije, bavimo se i uslugama stručnog nadzora, inženjeringa i konsaltinga, kao i uslugama izvođenja građevinskih radova na objektima visokogradnje. Drugi deo se bavi trgovinom i proizvodnjom građevinskog materijala. U okviru ovog sektora funkcioniše i stovarište građevinskog materijala.

Diplomirani inženjeri sa potrebnim licencama, građevinski tehničari, kvalifikovani majstori, vozači građevinskih mašina i radnici sa drugim kvalifikacijama, čine kadrovsku strukturu našeg preduzeća.

Misija i Vizija

Misija našeg preduzeća je odgovoran, efikasan i partnerski odnos sa našim klijentima i investitorima - odnos koji dozvoljava međusobnu razmenu postojećih znanja i iskustava, uz profesionalni pristup sa naše strane, sa ciljem zadovoljenja potreba klijenata i održavanja dugoročnih i korektnih odnosa sa istima.

Vizija našeg preduzeća je da kroz konstantno unapređenje i razvoj svih naših postojećih delatnosti, proširivanjem kadrovskih i tehničkih kapaciteta, postanemo jedan od lidera na domaćem i regionalnom tržištu, uz ideju: Deluj lokalno, misli globalno.